Вчера се върнах от Германия с нова красавица. Понеже не ми достигнаха пари за JTD си взех едно туин спаркче, догодина може и JTD
Ще я снимам да ви я покажа каква е арна, 1.6 TS e двигателя, 99 година, червена - цвят Rosso, всички екстри, нови гуми, нови дискове и накладки, абс, нова генерация, спортно окачване Кони, запазен салон, автоматичен климатик, лети джанти оригиналните на Алфа 15-ски, новите брони и интериор. Нямах проблеми навръщане освен един силно виещ лагер на главина отпред но успях да се върна безаварийно. Много добро поведение на пътя с спортното окачване, стабилност в завоите но за сметка на малко по твърдата возия по софийските дупки. За сега няма проблеми освен че свети лампата за airbag-а на таблото и виещия лагер, но скоро ще го оправя! От какво може да свети лампичката? Имам и проблема който видях в една тема подалу със скоростия лост. Не се връща в първоначална позиция! Като го движа надясно се връща, но като го мръдна към 1-ва и 2-ра не се връща а си седи отляво и е малко изнерящо при градско, имате ли идея какво може да е? Още обмислям въпроса да в пусна за продажба за да събера пари за JTD, или пък да сложа газов инжекцион и да си се возя с нея! Имате ли идея колко парички ще ми излезе газовия инжекцион, къде има добър газаджия и какъв разход ще даде с него!? Сега навръщане сметнах среден разход 6.4 със средна скорост около 110 км/ч!

Comment